MARYAMKOHSHARI

وبلاگ من

MARYAMKOHSHARI

وبلاگ من

نوشتن پروپوزال ارشد مدیریت + پروپوزال کارشناسی ارشد

برای نوشتن پروپوزال ارشد مدیریت لازم است که ابتدا عنوان را انتخاب کنید. انتخاب اولیه موضوع باید در چارچوب های خاصی صورت پذیرد.

اولین قدم در این راستا، تعیین زمینه تخصصی برای انتخاب موضوع است. این انتخاب زمینه با توجه به گرایش تخصصی تحصیلی دانشجو و استاد راهنما انجام می پذیرد. همچنین در آن شرایط عملی وآزمایشگاه های در دسترس و شرایط مالی انجام پروژه نیز تاثیرگذار است.

بررسی سوابق علمی موضوعات انتخابی

بعد از انتخاب موضوع پروپوزال کارشناسی ارشد نیاز است که پیشینه علمی این موضوعات مورد بررسی قرار بگیرد. بررسی پیشینه علمی در این بخش ضرورت دارد. چون در راستای وجود نوآوری در موضوع پایان نامه از اهمیت زیادی برخوردار است. به همین دلیل بهتر است تمام تحقیقات، مقالات، پایان نامه ها با موضوعات مشابه و نزدیک به موضوع انتخابی مورد بررسی قرار بگیرند.

چگونه پروپوزال ارشد مدیریت بنویسیم / نوشتن پروپوزال ارشد مدیریت

تعیین یک مقاله بیس برای موضوع

توصیه می کنیم از بین تحقیقات قبلی مشابه موضوع، یک تحقیق را که از نظر روش تحقیق و مورد مطالعاتی و جدیدتر است، انتخاب کنید. این مقاله پایه، می تواند ساختار پایان نامه ارشد مدیریت  را در ادامه فرآیند تعیین کند.

تغییر و اصلاح عنوان و ایجاد نو آوری

این بخش مهمترین قسمت انتخاب موضوع پروپوزال ارشد مدیریت است. این بخش نو آوری در تعیین موضوع می تواند در بخش روش تحقیق، مورد مطالعاتی یا ابزار تحقیق باشد. اولویت اول در نوآوری در موضوع پایان نامه می تواند در استفاده از یک روش تحقیق جدید باشد. ولی اگر این موضوع میسر نباشد می توان با تغییر در مورد مطالعاتی یا ابزار تحقیق هم یک نوآوری در فرآیند تحقیق ایجاد کرد.

در نحوه نوشتن پروپوزال کارشناسی ارشد مدیریت، بعد از تعیین موضوع، بحث نگارش متن پروپوزال آغاز می شود. ساختار پروپوزال ارشد مدیریت شباهت زیادی به پروپوزال کارشناسی ارشد دارد. فقط از نظر حجم نوشته نیاز است مفصل تر باشد. در عین حال بخش های بیان مساله، ادبیات نظری تحقیق و پیشینه تحقیق به شکل کاملتری بیان شوند. در ادامه مطلب نکاتی درباره ی نوشتن پروپوزال ارشد مدیریت مورد اشاره قرار می گیرد.

برای نوشتن پروپوزال ارشد مدیریت به چه نکاتی دقت کنیم؟

برای اینکه پروپوزال بهتری بنویسید، دقت به این نکات ضرورت دارد:

 

 رعایت اصول نگارشی و ویرایشی متن

از آنجایی که دانشجو در مقطع ارشد مدیریت یکبار قبلا در مقطع ارشد پایان نامه تحصیلی نگارش کرده است، باید در مقطع ارشد مدیریت برای بار دوم نگارش پروپوزال، اصول نگارشی و ویرایش  متن را تماما رعایت کند. در این مقطع اصلاحات فقط از نظر املاست نه نگارشی.

استفاده از کلمات دقیق، حتما و بجای کلمات حدودا، شاید و(بیان مطالب علمی با قطعیت) در مقطع ارشد مدیریت نیاز است. پس باید متن پروپوزال شامل مطالب علمی دقیق باشد.

در عین حال برای نوشتن پروپوزال ارشد مدیریت از ارائه مطالبی که در مورد آن محققین به قطعیت و یک نتیجه کامل دست پیدا نکرده اند، خودداری کنید.

بیان مطالب علمی برای تمام مطالب

در زمان نوشتن پروپوزال ارشد مدیریت لازم است که تمام مطالب ارائه شده دارای یک منبع علمی باشند. ضمن اینکه باید منبع علمی آن در متن پروپوزال مورد اشاره قرار بگیرد.

گاهی نیاز است که برای انتخاب عنوان پروپوزال بیش از 80 یا 100منبع بررسی شود. در این صورت می توانید یک موضوع بکر، جذاب و موثر را انتخاب کنید.

نکته پایانی

اکنون شما می توانید به سوال چگونه پروپوزال ارشد مدیریت بنویسیم پاسخ دهید. اما فراموش نکنید برای انتخاب عنوان پروپوزال به سراغ موضوعات با منابع بیشتر بروید. زیرا در زمان نگارش پایان نامه ارشد مدیریت باید از منابع مختلف استفاده کنید. در صورت نبود رفرنس با مشکل روبرو می شوید.

 

با اعتماد به نفس به افراد خودساخته تبدیل شوید

خودساخته بودن کار سختی نیست. کافیست به آنچه در سر دارید ایمان بیاورید. برای تحقق رویاهایتان بجنگید. بر روی پای خودتان قرار بگیرید. خودساخته بودن به سالها تلاش نیاز دارد. قوه تصمیم گیری خود را تقویت کنید. باید به تنهایی بار مشکلات زندگی‌تان را بر دوش بکشید. سایت انگیزشی خودساخته نیز برای همین منظور راه‌اندازی شده است.

موفقیت چیزی نیست که یک شبه بدست بیاید. لازم است سالها برای آن تلاش کنید. زحمت بکشید. اعتماد به نفس خود را بالا ببرید. سایت irselfmade برای افزایش اعتماد به نفس به شما کمک می‌کند. با خواندن مقالات این سایت می‌توانید اعتماد به نفس و روحیه خود باوری را در خود تقویت کنید.

شما می توانید با کمک اعتماد به نفس، روش های کاهش استرس و افزایش انگیزه به افرادی خودساخته و موفق تبدیل شوید.

طی کردن مسیر موفقیت با افراد خودساخته

وقتی سرگذشت افراد موفق را بخوانید به این نتیجه پی می برید آنها با وجود سختی ها و مشکلات زیاد باز هم موفق شدند به آنچه که می‌خواهند دست پیدا کنند. افرادی مثل مانی خوشبین، استیو جابز، جک ما، بیل گیتس، راک و ... همگی در ردیف افراد موفق و خودساخته هستند.

در irselfmade شما با سرگذشت افراد خودساخته آشنا می‌شوید. شنیدن قصه زندگی آدمهایی که سختی های زیادی را تحمل کرده اند تا به موفقیت رسیده اند، می تواند دلنشین ترین کار دنیا باشد.

افزایش قدرت خودباوری

برای اینکه یک فرد بتواند روی پای خودش بماند، نیاز دارد خودش را باور کند. اعتماد به نفس و خودباوری به شما قدرت حرکت کردن می‌دهد. اما متاسفانه اغلب ما به دلیل قرار گرفتن در کنار آدمهای حسود، اعتماد به نفس خود را از دست می دهیم. گاهی هم خودمان باعث از دست دادن اعتماد به نفسمان می شویم. در واقع با مقایسه کردن و سرزنش کردن بیش از حد خود، اعتماد به نفسمان کاهش می یابد.

اما در سایت خودساخته سعی می شود روحیه خودباوری در شما تقویت شود.

افزایش انگیزه برای نیل به هدف

برای دستیابی به هدف داشتن انگیزه درست مثل یک موتور قدرتمند است که شما را به سمت هدف هدایت می کند. شما اگر انگیزه کافی برای ورزش کردن نداشته باشید، چرا باید صبح زود از خواب بیدار شوید و به کوه بروید؟ این میل و اشتیاق به تناسب اندام است که باعث می شود شما صبح زود از رختخواب جدا شوید.

انگیزه و انرژی را می توانید در مقالات و سرگذشت افراد موفق بخوانید. در سایت خودساخته به همین موارد به کرات اشاره شده است.

کاهش استرس

استرس یکی از مشکلات جامعه امروز است. ماشینی شدن و ورود تکنولوژی اگر چه باعث پیشرفت در خیلی از جهات شده است. از سوی دیگر زندگی را برایمان آسان کرده است. اما از سوی دیگر میزان نگرانی، تشویش و استرس را بالا برده است. اکنون یکی از مشکلات بشر امروز استرس است.

برای درمان استرس می توانید به سایت انگیزشی خودساخته سر بزنید.

خلاصه ای از کتاب توتم پرستی دکتر شریعتی

هنوز هم توتم پرستیم. هرکسی توتم خودش را دارد. از میان اشیاء عالم، هر کسی خود را با یکی از آنها خویشاوند می یابد و احساس می کند که میان او و آن پیوندی مرموز حس می شود و در وصف نمی گنجد و آن توتم اوست. شخصیت خویش را در توتم خویش احساس می کند؛ خود را در آن می بیند: جایگاه آن خود حقیقی و راستین و پنهانی و صمیمیش را در توتمش می یابد. «توتم» هر کسی «خود» اوست که در خارج از وی، وجود یافته و مجسم شده است.

توتم پرستی- نوشته دکتر علی شریعتی- صفحه 1


#یک_دقیقه_مطالعه

#بریده_های_کتاب

دل چیست؟ دل آن آدم فهمیده اهل دردِ خوبِ با حالتِ لطیف و .... است که در اعماق درون بعضی موجودات راست بالای دو پا مخفی است.

اما آن تکه ماهیچه خون آلود تلمبه مانند هم که جزء احشا جاندار است و مثل یک مشتِ خونین، توی قفسه سینه همه آدمها و حیوانها هست، اسمش را دل گذاشته اند تا آنها که دل ندارند و اصلا نمی فهمند چیست، عقده پیدا نکنند و خیال کنند که دل همان رفیق قلوه است...

توتم پرستی-دکتر علی شریعتی- صفحه 9

 #یک_دقیقه_مطالعه

#بریده_های_کتاب

راستی این ترازودار عدالت چرا چشمهایش بسته است؟ چشمهایش را بسته اند تا نفهمد که در ترازویش چیست؟ اگر می دید که عدالت این همه ابلهانه و زشت نمی بود. عدالت را می گویم و نه ستم را. ستم که حسابش پاک است. ستم که چشمهایش بسته نیست؛ چهار چشمی دنیا را می بیند و همه را می پاید و هرگز اشتباه نمی کند.

آن فرشته عدالت است که مثل خر عصاری و اسب درشکه، چشمهایش را بسته اند تا نبیند که دیو در ترازویش چه می گذارد و کفه ها را عوضی می چیند. تا هرگز نفهمد که شاهک ترازو به دست او، چه ها که نمی کند. تا نبیند که ترازویش را زنجیر کرده اند و از آن کاخ کج آویخته اند!

توتم پرستی-دکتر شریعتی- 13


عقل فقط دو کار بلد است: یکی اینکه می تواند «بداند»؛ دوم اینکه می تواند «کلکی سوار کند» و همین!

« فهمیدن کار عقل نیست» کار دل است!

توتم پرستی-دکتر شریعتی-  صفحه 10



اما آنها نماز اجاره ای می خوانند، روزه اجاره ای می گیرند. مثلا یکسال نماز به صد تومان! یکسال روزه به دویست تومان .... برای امواتی که در حیاتشان وقت نداشته اند خودشان انجام دهند ولی پولی داشته اند که بدهند و به نمازخوان ها و روزه گیرهای حرفه ای برایشان انجام دهند.

پدر پول بسوزد که در دستگاه خدا هم کار می کند، آن هم چه کاری!  جانشین پرستش می شود و پولدار همانگونه که برای دنیایشان کار نمی کرد و می خورد و بازوی کار را می خرید و کارگر را استثمار می کرد، پول می داد تا دیگران کار کنند، برای دینش هم این پرولترهای مذهبی را اجیر می کند و شکم روزه و اندام نماز و زبان قرآن را می خرد و پول می دهد تا دیگران بجایش خدا را عبادت کنند و او به بهشت می رود و ثواب نماز، روزه و قرآن و پاداش پرستندگان را در قیامت بچاپد.

توتم پرستی- دکتر علی شریعتی صفحه 18

خلاصه ای از کتاب بیشعوری خاویر کرمنت

خوشبختانه همه آدم های مذهبی بیشعور نیستند و چه بسیارند آدم هایی که بر طبق آموزه های دینی شان کارهای خوب و مفید زیادی انجام می دهند. اما با این وجود، نباید از فجایعی که بیشعورهای مقدس مآب به اسم دین و مذهب انجام می دهند، غافل شد.

همانند هر چیز خوب دیگری، زمانی که دین هم اگر به دست آدم های نابکار بیفتد، به بیراهه خواهد رفت. بیشعورهای مقدس مآب با دو مشخصه از دیگر بیشعورها متمایز می شوند:

1-      بیشعورهای مقدس مآب می توانند هم از خدا و هم از شیطان برای ترور دشمنانشان یاری جویند.

2-      آنها گمان می کنند وظیفه اخلاقی دارند تا تا افسرده حالی خودشان را به دیگران منتقل کنند. آنها تلاش زیادی می کنند تا همه آدم ها را هم مسلک خود کنند.

بیشعوری خاویر کرمنت صفحه 124

مقدس مآب ها برای منکوب کردن دیگران از کتاب مقدس استفاده می کنند و در عین حال اصرار دارند که فقط و فقط برداشت دُگم و تنگ نظرانه آنها درست است و هر کسی با آنها مجادله کند، قطعا شیطان در جلد او رفته است.

این نوع بیشعورها مهارت شگفت انگیزی در ساختن نقل و قول های من درآوردی و انتساب آنها به کتاب مقدس دارند و روی مسائلی تکیه می کنند که مومنان هرگز درباره اش سوالی نمی پرسند و بی ایمان ها هم چندان از آنها سر در نمی آورند که بتوانند اشکالی بگیرند.

بیشعوری- خاویر کرمنت- صفحه 125

 

برخی بیشعورها هم هستند که نسبت به سایر بیشعورها کمبودهای عاطفی بیشتری دارند. آنها مثل شوره سر می مانند که دائما به محیطی تیره می چسبند و اگر از آنجا هم به زور اخراج شوند، باز به جای دیگری می چسبند.

این افراد در جمع خانوادگی و دوستان همیشه سعی می کنند برای تسلط بر دیگران به زورگویی متوسل شوند. نوعی ترحم خواهی قلدرمآبانه و ارعابی. آنها انتظار دارند تا دیگران جانشان را نیز برای مراقبت از آنها فدا کنند.

اما اگر به آن میزانی که انتظار دارند به خواسته هایشان نرسند آنقدر تمارض می کنند تا دیگران مجبور شوند کارشان را رها و به آنها توجه کنند.

دیوانه سازی حربه این بیشعورهاست که با هوشمندی و استمرار در خواسته های غیرعقلانی، بلهوسی، نالیدن مدام و اشکال گیری دائمی انجام می شود. آنها به طور مداوم از اطرافیان گلایه دارند که هرگز برای آنها کاری نکرده اند و دیگران را به این دلیل که برای آنها کاری نکرده و وقت کافی صرفش نکرده اند، ملامت می کنند.

بیشعوری خاویر کرمنت. صفحه 140 و 141

 

بیشعوری در رسانه

رسانه و مطبوعات خودخواهانه اعتقاد دارند که متولی انحصاری حقایق هستند و حقایق صرفا همان هایی‌اند که آنها پوشش می دهند.... به خاطر همین عقیده نادرست است که خود را برای حضور در حمله پلیس به قاچاقچیان، جلسات شورای شهر، دادگاه ها و یا حمله های نظامی مجاز می داند.

رسانه ها شهوت قدرت دارند. اما چون قدرت واقعی ندارند، بردن آبرو و اعتبار آدم هایی که به طور حسادت برانگیزی قدرت و اعتبار دارند، برایشان در حکم تسویه حساب و نوعی نمایش قدرت محسوب می شود.

همین امر رسانه ها را به سمت عقده گشایی سوق می دهد. بیشتر وقت رسانه را صرف خبررسانی از حواشی آدمهای مهم، یعنی آدم هایی که به نظر مهم می رسند، می شود.

بیشعوری خاویر کرمنت صفحه 171

 

 

گاهی مدارس هم در برآوردن نیازهای جامعه ناموفق اند. به این معنا که در خدمت امیال و خواسته های گروه های خاصی قرار می گیرد که سعی دارند تا از نظام آموزشی متمرکز، دولتی و فراگیر برای تغییر دادن جامعه بهره ببرند.

باید بپذیریم که هر کس یا هر گروهی که یک نسل از بچه ها را از آموزش و پرورش خوب محروم می کند تا به اهداف خود برسد، بیشعور تمام عیار است.

تنها راه بهبود کیفیت آموزشی، بیرون کردن بیشعورها از نظام آموزشی و بازگرداندن اهداف اصلی آموزش و پرورش، یعنی آموختن فکر کردن، خواندن و نوشته به بچه ها است.

بیشعوری خاویر کرمنت صفحه 168